Tuinmeubelen en -producten

Wij maken diverse tuinmeubelen, zoals loungebanken, picknickbanken, tuintafels en sta- en biertafels. Ook voor tuinkasten en buitenkeukens, bloembakken en hekwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Klik op de categorie voor meer info.

Maatwerk

Bent u op zoek naar een specifiek product, dat precies past op uw terras of onder uw overkapping? Veel van onze producten zijn op maat gemaakt en dus helemaal aangepast aan uw situatie!

De bovenstaande producten kunnen wij dan ook allemaal in uw gewenste formaat, materiaal en kleur maken. Maar ook een standaard formaat is natuurlijk mogelijk. 

Aanvraag en/of meer informatie

Wilt u een aanvraag doen of meer informatie ontvangen over maatwerk tuinmeubelen of tuinproducten? Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Tuinmeubelen

Tuinmeubelen zijn er in vele soorten en maten. Welke houtsoort uw voorkeur heeft is afhankelijk van uw smaak. Heeft u het liefst een tuinmeubel van douglas of houdt u toch meer van eiken? Voor welke afwerking kiest u met het oog op duurzaamheid? De tuinmeubelen kunnen een behandeling ondergaan waardoor het tuinmeubel beter en langer mooi blijft. Met een ruime keuze en in goed overleg, kunnen wij het beste en mooiste tuinmeubel voor u maken. Het gaat in de meeste gevallen om een houten (douglas, eiken, steigerhout) maatwerk product dat geheel aan uw wensen voldoet.